menggranulaat

Puingranulaat als fundering

2017-03 | Puingranulaat leveren wij zowel aan particulieren als aan bedrijven. Vanaf 15m³ leveren wij grondstoffen met trailers i.p.v. containers. Hieronder kun je enkele afbeeldingen vinden van een particulier die onze puingranulaat als fundering heeft gebruikt . Dit is een stevige basislaag die voorkomt dat je kuilen en verzakkingen krijgt.

Dit puingranulaat als fundering kun je afwerken met grind, of gebruiken als ondergrond voor je straatwerk. Zorg dat je het juiste zand kiest om dit op te vullen en vervolgens te bestraten.

Het voordeel van levering van puingranulaat met trailers is de kostprijs. Doordat we meer tegelijk kunnen vervoeren, zijn er minder transporten nodig. Let er wel op dat een trailer niet overal kan komen. De truck met trailer heeft niet alleen meer ruimte nodig, maar is ook een zwaardere belasting voor de ondergrond. Als je twijfelt of de aanleveringsweg geschikt is voor levering met trailers, neem dan altijd vooraf contact met ons op.

Wij leveren puingranulaat als fundering of voor wegenbouw in geheel zuid-west Brabant. Afhalen is ook mogelijk, vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden. Puingranulaat wordt voornamelijk geleverd in als menggranulaat 0/31,5, echter is menggranulaat 0/16 ook mogelijk. Menggranulaat 0/16 is niet altijd op voorraad, dus houdt rekening met een langere levertijd.

Wil je meer informatie over grondstoffen of de manier van leveren? Neem dan contact op met ons via 0167 522372 of per mail. Wil je een offerte , vraag deze dan aan via onderstaande button. Wij helpen je graag verder.

Vraag offerte aan