Contactgegevens voor meer informatie

Wij helpen je graag persoonlijk verder. Bel ons voor advies om de juiste grondstoffen te bestellen of directe informatie over onze voorraad en eerst mogelijke levermoment.

Van Tilbergen

Kantoor:

Stoofdijk 8
4671 CR, Dinteloord

0167 - 52 23 72
info@vantilbergen.nl

Hoofdvestiging Grondstoffen & loswal

Markweg Zuid 5
4794SN Heijningen

Openingstijden:

Maandag tot en met vrijdag van 7:00 tot 17:30
op afspraak

Puingranulaat bestellen

Wil je graag direct iemand spreken en snel kunnen schakelen? Bel dan naar 0167-522372. Wij helpen je direct verder om grondstoffen zoals puingranulaat te bestellen, zonder doorkiesmenu of receptioniste.

Team

Ons team bestaat uit ongeveer 25 enthousiaste medewerkers van verschillende leeftijden. Ons onafhankelijke neven-bedrijf Van Tilbergen is in 2020 opgericht met de aankoop van een laad en loswal. Van Tilburg Groep, het oorspronkelijke hoofdbedrijf, bestaat al meer dan 80 jaar en vindt een platte organisatie belangrijk. Hierdoor kunnen we snel schakelen en goede puingranulaat of grondstoffen voor een voordelig tarief leveren.

Bellen of mailen?

Twijfel je of je het beste kunt mailen of bellen? Voor ons maakt het geen verschil. Wij reageren direct, ook per mail heb je binnen 15 minuten reactie. Als je ons belt om grondstoffen te bestellen, vragen wij wel om de bestelling per mail te bevestigen. Wij vragen dit, omdat we dan misverstanden kunnen voorkomen. Wel zo duidelijk.