Vandaag besteld = morgen geleverd

Wil je zand bestellen in Bergen op Zoom? Wij leveren dit morgen vanaf 1 m3 losgestort. Heb je meer dan 15m³ tegelijk nodig? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Wij leveren verschillende soorten zand in Bergen op Zoom. Heb je vandaag nog zand nodig? Bel ons gerust, dit is vaak nog mogelijk!

Wij leveren in Bergen op Zoom verschillende soorten zand. Tussen deze soorten zand zit veel verschil in prijs. Dit komt door de kwaliteits verschillen van het zand. Ophoogzand is de goedkoopste soort en kun je het beste gebruiken voor het op- en aanvullen van je tuin. Doordat ophoogzand niet is gezeefd bevat het korrels van verschillende grootten. Daarnaast kunnen er kleine schelpjes in dit zand zitten.

Metselzand is duurder. Metselzand is gezeefd op 0-2 mm. Hierdoor is de kwaliteit beter en zit er geen verontreiniging in. Metselzand kun je gebruiken als je cement of specie aan wilt maken. Door de korrelgrootte is het hiervoor uitermate geschikt.

In Bergen op Zoom komen helaas, net als in de rest van het land, verzakkingen voor. Om verzakkingen te voorkomen kun je het beste eerst een laag puingranulaat aanbrengen. Puingranulaat 0-31,5 is gebroken puin met een stukgrootte van 0-31,5 mm. Dit granulaat of repak zorgt voor een stevige basis en voorkomt verzakkingen.

Wil je meer informatie over de verschillende soorten zand of grond? Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Vraag offerte aan

Zand in Bergen op Zoom

In sommige regio’s heb je geen zand nodig om je tuin op te vullen. De bodem bestaat dan al uit zand. Bergen op Zoom bevindt zich in een overgangsgebied. Dit betekent dat er in omgeving Bergen op Zoom verschillende grondsoorten in elkaar over gaan. Hierdoor heb je zandgrond, grasland en leemgrond dicht bij elkaar. Wil je advies om het juiste zand te bestellen in Bergen op Zoom? Neem vrijblijvend contact met ons op.