Ophoogzand gratis bezorgd

Wij leveren goedkoop ophoogzand vanaf 1m³. Dit ophoogzand is losgestort en als je het vandaag bestelt, bezorgen we het morgen bij je thuis. Kies hieronder het juiste ophoogzand en bepaal de hoeveelheid.

Ophoogzand goedkoop bezorgen

Het ophoogzand leveren wij gratis bij je thuis. Wij transporteren het zand altijd in combinatie, waardoor we extra goedkoop kunnen bezorgen. Hierdoor kun je het ophoogzand eenvoudig, goedkoop en snel laten bezorgen.

Wat is ophoogzand?

Ophoogzand wordt voor verschillende doelen gebruikt. Zo wordt ophoogzand vaak gebruikt om de tuin aan te vullen of op te hogen, maar ook om een vijver te dichten. Wist je dat ophoogzand bekend is onder meerdere namen? Zo is opvulzand, klapzand, aanvulzand of woudzand hetzelfde als ophoogzand.

Ophoogzand is zand dat niet is gezeefd. Er zijn minder eisen aan de kwaliteit wat betreft de vorm en de grootte van het zand, waardoor het goedkoper is dan metselzand. Het zand is meestal grijs-bruin van kleur, maar deze kleur verschilt soms per regio. Dit heeft te maken met de oorsprong van het ophoogzand. Als het ophoogzand uit zee wordt gewonnen heeft het namelijk een andere kleur dan wanneer het uit rivieren of speciale zandputten wordt gewonnen. Let er op dat er in ophoogzand kleine stukjes vervuiling kunnen zitten zoals stukjes schelp. Wij adviseren dan ook om het ophoogzand niet te gebruiken als speelzand.

Goedkoop ophoogzand laten bezorgen

Wij bezorgen ophoogzand in West-Brabant, delen van Zeeland en Zuid-Holland. Zo leveren wij in Dinteloord, Steenbergen, Bergen op Zoom, Roosendaal, Willemstad, Numansdorp, Klundert, Fijnaart, Etten-Leur, Nieuw-Vossemeer en Tholen. Ophoogzand bezorgen we losgestort, waardoor wij het kunnen combineren met onze container transporten. Dit is niet alleen goedkoper, maar ook beter voor het milieu. Twijfel je of wij ophoogzand in jouw regio bezorgen? Neem vrijblijvend contact met ons op of bel 0167-522372. Wanneer je een vrijblijvende offerte wilt aanvragen, kun je dit via onderstaande button doen.

Vraag offerte aan