Maatwerk offerte

Heb je veel menggranulaat, zand of grond nodig? Vraag hieronder een offerte aan. Wij helpen je graag op maat. Hoeveelheden <15m³ kun je direct via onze webshop bestellen.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden van de ons maatwerk, bel ons dan vrijblijvend of stuur een mail met je specifieke wensen

Vraag offerte aan voor grotere hoeveelheid

Speciale grondstoffen

Heb je specifieke wensen voor een grondstof, zoals een specifieke korrelgrootte of een bepaalde menging? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden. Denk hierbij aan hydraulisch puin, betonpuin met een specifieke korrelgrootte of olivijnzand. Ook als je grotere hoeveelheden anti-worteldoek of grindmatten nodig hebt in combinatie met grondstoffen vragen we je om contact met ons op te nemen.

Vraag offerte aan voor speciale grondstof

Breker op locatie

We hebben vloeistofdichte containers in alle formaten, alleen de ontwateringscontainers hebben we alleen in de 6m³, 20m³ en 25m³ volumes. Afwijkende maten kunnen wij speciaal voor je maken. Om deze speciale container kostenbesparend te bouwen kunnen we een vloeistofdichte container ombouwen. Wij plaatsen een RVS rooster en afsluitkraan op de vloeistof dichte container. Hierdoor kunnen we bij jouw maatwerk container nog sneller leveren!

Heb je een calamiteit en heb je direct een container nodig? We kunnen je dan tijdelijk voorzien van een standaard vloeistofdichte container en in de tussen tijd een op maat gemaakte speciale vloeistofdichte container voor je bouwen. Zo ben je direct geholpen.

Bel vrijblijvend 0167 522372 voor de doorlooptijd van jouw speciale container en voor een kostenindicatie. Of vraag via onderstaande button vrijblijvend een offerte aan.

Vraag offerte aan voor breker op locatie