Vandaag besteld = morgen geleverd

Heb je vandaag zand nodig en wil je zand bestellen in Dinteloord? Wij leveren het vanaf 1 m³ losgestort. Zonder meerkosten leveren wij morgen. Wil je zand met een trailer bestellen of heb je meer nodig dan 15m³ losgestort? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan.

Welk zand bestellen in Dinteloord

Als de ondergrond klei is, zoals op de meeste plekken in Dinteloord, heb je zand nodig als je je tuin wilt bestraten. Doe je dat niet kun je te maken krijgen met verzakkingen. We kunnen je helpen met het afgraven van je tuin en een nieuwe schone laag zand terug storten. Wil je liever tuinieren en mooie planten in de grond? Bestel dan zwarte grond in Dinteloord. Zwarte grond is vruchtbaar, maar niet bemest. Als je een plantje in de grond zet is het verstandig de grond op deze plek aan te vullen met bemeste potgrond.

Kleigrond in Dinteloord

De ondergrond en bodem in Brabant bestaat uit verschillende lagen zand, klei, leem en veen. In Dinteloord ligt er zeeklei aan de oppervlakte. Zeeklei is vruchtbare grond, maar is erg lastig om te bewerken. In de winter is deze kleigrond zacht, omdat deze veel grond opneemt. In de zomer of in droge perioden is de grond erg hard. Je kunt er dan bijna niet doorheen komen met een spade. Wil je aan de slag met tuinieren in Dinteloord? Dan is het verstandig om zand of grond te bestellen. Afhankelijk hoe je je tuin wilt inrichting. Heb je vandaag nog zand of grond nodig? Bestel het zand in Dinteloord direct online.

Wat is het verschil tussen zand en grond?

Er zijn verschillende soorten zand die je kunt bestellen in Dinteloord. Er zijn veel verschillen in kwaliteit tussen de soorten zand. Hierdoor zijn er ook veel verschillen in prijs. Wij adviseren om niet alleen te kijken naar de prijs, maar zeker ook naar de toepassing van het zand of de grond. Als je de verkeerde grond of zandsoort kiest en deze niet geschikt is, kun je later alsnog voor extra kosten komen te staan. Twijfel je welke zand soort je moet bestellen in Dinteloord? Bel ons gerust en wij adviseren je graag.

Ook in Dinteloord kan het verstandig zijn om een stuk kleigrond af te graven en op te vullen met puingranulaat. Dit zorgt voor een stevige fundering voor je oprit en voorkomt verzakkingen. Bestel hiervoor 0-31,5 puingranulaat of 0/16,5 als je dit als ruwe afwerklaag wilt gebruiken. De getallen staan voor de korrelgrootte. Puingranulaat 0/31,5 heeft dus korrels tussen de 0mm en 31,5 mm. Puingranulaat is geen sierafwerking, hiervoor kun je grind bestellen.

Wil je meer informatie over de verschillende soorten zand of grond? Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Vraag offerte aan

Dinteloord

Dinteloord is een dorp met een kleine 6000 inwoners. Het dorp bestaat sinds 1605, kort na het inpolderen van Prinsenland. Het dorp is een voorstraat dorp en kenmerkt zich door een voorstraat aan beide zijden van het centrum. Deze worden gescheiden door een kreek. Inmiddels is deze kreek voor de helft gedempt, maar de contouren van deze oude geplande dorpsstructuur zijn nog herkenbaar.