Afval inzetten als grondstof

Al meer dan 80 jaar verwerken wij het inkomende steenpuin en betonpuin tot menggranulaat of puingranulaat en voeren dit af en aan via land, sinds 2020 ook via water. Bij een sloop of verbouwing plaatsen we een afvalcontainer. Nadat deze is gevuld halen we deze op, sorteren we deze indien nodig, en lossen we deze bij onze puinbrekerij. Daar wordt het puin een tweede keer visueel gecontroleerd op stoorstoffen. Als er geen stoorstoffen aanwezig zijn wordt het geaccepteerd als ongebroken puin. Dit ongebroken puin wordt opgespaard en na enige tijd komt een breker op onze locatie om dit puin te breken. De meest voorkomende korrelgrootte is 0-31,5. Echter zijn fracties 0-16 of betongranulaat ook mogelijk. Wij hebben elke grondstof op voorraad, maar voor grote hoeveelheden kunt u het beste een offerte aanvragen.

U kunt op onze website een overzicht vinden van de grondstoffen die wij leveren vanaf 1 m3. Heeft u specifieke wensen of eisen voor de grondstof, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. U kunt ons bellen via 0167 522372 of mailen via info@vantilbergen.nl

Breken op locatie

Bij de sloop van een woning of pand kan er veel puin vrijkomen op locatie. Het is dan milieutechnisch en financieel het meest interessant om een breker op locatie te huren. Wij kunnen een breker op locatie leveren, zodat het puin ter plaatse omgezet kan worden in menggranulaat. Dit menggranulaat kan ingezet worden als grondstof en voeren wij voor je af. Duurzaam en circulair.
Wil je een offerte voor het inhuren van een lokale breker? Mail dan naar info@vantilbergen.nl.